Некада Шумадија, данас Војводина? Пољопривредници крећу у борбу за спас! ЕВО И КАДА!

Ћутиш, трпиш и чекаш. Међутим, свима једном „падне клапна“, клапна која као последицу носи управо излив једног беса. Беса из очаја, и немоћи да сам било шта промениш. Радиш од јутра до мрака и онда схватиш да си радио бадава!

Целу годину радиш, у буквалном смислу као стока по највећем сунцу. И онда дође неки мамлаз, са лептир машном и крене са уцењивањем. И онда, када из немоћи даш своју муку за џаба поново седнеш на трактор и радиш од јутра до мрака. Тако у недоглед.

Али, очито да се појавила нада. Нада да се коначно устане и каже „ДОСТА“, не иде овако. Ту наду, пробудили су пољопривредници у Холандији, који су своју моћ показали читавом свету. И поред медијске ћутње, ова вест дошла је до свести наших пољопривредника који позивају читав народ на један ВЕЛИКИ УСТАНАК! Устанак за спас домаће производње, за спас СРПСКОГ СЕЉАКА који више нема снаге, а ни времена да верује у празна обећања!

Шумадија је у неким прошлим временима била област, у којој је остварена вишевековна државотворна идеја. Међутим, како тренутно ствари стоје. Овога пута, ту част вероватно ће имати Војводина. Највише храбрости, и жеље за колективним буђењем овог заспалаог друштва, нарочито последњих недеља показала је управо наша Војводина, као и њени пољопривредници који су покренули читаву иницијативу!

Целу лавину незадовољства додатно је подгрејало усмено обавештење МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ, да „МИНИСТАР НИЈЕ У МОГУЋНОСТИ ДА ПРУЖИ ОДГОВОРЕ НА СПОРНА ПИТАЊА!“

Некада се коначан устанак збио у Такову, а ововремени можда буде управо у Госпођинцима где ће према најави бити и одржан састанак упознавања!?

*ЗАПРАТИТЕ ГЕЏИНУ ШУМАДИЈУ! ОСТАНИТЕ У ТОКУ СА ПРАВИМ ИНФОРМАЦИЈАМА!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s