КО ЗНА, ЗНА: Слатка ли је шангарепа на грбачи Крагујевчана?

Не тако давно, на политичкој сцени Крагујевца појавила се наизглед  једна нова прича која је коначно, после дужег времена пробудила давно заспало политичко чуло Крагујевчана. То чуло, натерало је многе Крагујевчане да поверују да је коначно дошло време, да нека нова и млада екипа са новим идејама преузме командно место града, па се из тога родила емпатија према тој организацији и већ на првом тесту добила велико поверење грађана Крагујевца. У фазону, коначно неко нов.

Међутим, од свега тога обестинила се она народна:

„Тресла се гора, родио се миш“, а у конкретном случају родио се ЗЕКА?

Након великих обећања, и политичких сукоба са онима који се налазе на местима од суштинског значаја за свакодневни живот Крагујевчана догодило се оно, што је мало ко очекивао. У Фазону, а јбг. „Зека је ипак скочио у воду“ и тим скоком изневерио не тако мали број Крагујевчана који су свој глас дали некоме „новом“, да својим идејама унесе барем неко освежење у овом праскозорју бунила!

Није прошло много времена, а наш Зеко се ушуњао међ’ оне са којима је до јуче водио тешку борбу, и посадио своју задњицу на трон „пачије школе“. Али ето, време пролази и ближи се крај па је Зека решио да потражи спас?

У нашем друштву важи  неписано правило „да се брзо заборавља“, тако је Зека, водећи се том логиком решио да баш у „овом тренутку“ исплови из воде која све више плави Крагујевац, и прети да потопи сваку наду грађана да ће Крагујевац коначно заличити на некадашњу престоницу наше државе. Мисли се Зека, ако сада окренем „ћурак“ и поново на исти начин убедим људе да сам „добар“, можда се опет укаже прилика да заузмем неко веће „јасло“ на грбачи Крагујевчана!?

Но, нису Крагујевчани баш толико заборавни. Знају они да заћуте, али добро памте и у одређеном тренутку итекако узврате. Не мож бре на два јасла! Шангарепа је већ до пола „изглоцкана“, још пола, па на поправни!

Крагујевчани доро знају шта је Геџа хтео да рекне у овој писанији…. Простите ако сам сморио са овом писанијом, ово није мој стил али сматрам да је ПОЕНТА приче јасна! Па тако…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s