„Традицијом“ против ГРИПА!

Хладни зимски дани, са собом доносе и разне прехладе. Један од природних начина да ублажимо, ако не  и у потпуности се отарасимо досадног кашља и прехладе јесте  као што су  наши стари у нека прошла времена, када „фармација“ није у тој мери била развијена.

Дакле, реч је о КУВАНОМ ВИНУ!

Мој (ГЕЏИН)начин „прављења“ овог напитка је најпростији могућ. Једноставно, прокувам вино, ставим мало бибера и то је то. Е сада, неко додаје чоколаду и сл, али више сам за тај неки традиционални фазон, али то је већ ствар укуса. Било како било, увек преферирам своје ДОМАЋЕ ВИНО, што и вама саветујем. Ако исто немате, прошетајте до оближњег села, и верујем да ће те лако пронаћи вино по „вашем укусу“. (Барем је то лако пронаћи у Шумадији).

Ето, циљ ове „објаве“ јесте да подсетим све оне који су заборавили на овај, „чудесно здрав и пријатан напитак“. УЖИВАЈTE!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s