280 МИЛИОНА ЕВРА НОВИХ СУБВЕНЦИЈА?! НАДА ЗА СПАС ПОЉОПРИВРЕДЕ?

Година, која је готово на измаку донела је нашим сељацима пуно турбуленције. У неком од наредних „писанија“ изнећу подсетник појединих тренутака који су били најтежи за пољопривреднике, али изнети и одређене ствари које јесу за похвалу, да не буде после приче „како овај Геџа само критикује“.

Оно што ми је мало заголицало машту, јесте вест која се појавила на сајту Министарства пољопривреде у којој се каже да су настављени преговори о слободном протоку хране, али настављено и промовисање идеје Отвореног Балкана. Из свега тога, поставља се питање како ће све то утицати на нас сељаке, да ли ће нам то донети лакши пласман производа и евентуални извоз у конкретном случају на тржиште Албаније и Северне Македоније, или ће се тиме отворити могућност за неконтролисан увоз који ће аутоматски у негативном смислу утицати на стварање вишка на нашем тржишту?
Оно што у одређеном степену може да донесе добро нашој пољопривредној производњи, јесте то што је наш поштавани Министар предао одређену документацију представницима Европске Комисије потребну за одобравање приступа ИПАРД 3 фонду. ТАЈ ПРОГРАМ ДОНЕЋЕ НАШИМ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА 280 МИЛИОНА ЕВРА НОВИХ СУБВЕНЦИЈА?!

Шта ће на крају од свега тога бити, остаје да сачекамо……

*ЉУДИ, ХВАЛА ВАМ НА ДОСАДАШЊЕМ ЧИТАЊУ. С обзиром на врло кратак период „постојања“, јако сам пријатно изненађен на броју прегледа, као и броју порука које свакодневно добијам. У наредном периоду, очекујте још озбиљније приче. Сво ово јесте само увод у оно што заиста желим да направим. И да се разумемо. Немам апсолутно никакве намере да профитирам од овога, мој циљ јесте да се чује глас обичног човека, сељака који жели само ДОБРО овој земљи, али највише добро овом народу. Немојте замерити на евентуалне грешке у својим „писанијама“, ипак сам ја само (не)писмени ГЕЏА! Хвала вам још једном.

Информације преузете са званичног сајта Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s